からだに必要な栄養、 全部入れました。

BASE PASTAです
26種のビタミンやミネラル、 たんぱく質、 食物繊維など、
からだに必要な栄養素を含んだ、パスタの概念の1ページを増やした完全栄養食です
BASE FOOD社の作品です
橋本氏の掲げる新たな国民食を生み出そうという思想に感銘をうけてこのパスタが開発された当初から思いを持って使わせて頂いております
BASE FOOD社が
【目指すの】は栄養のインフラ
【ミッション】は主食をイノベーション
【健康】をあたりまえに
【主食】のあたらしい可能性
【栄養バランス】が誰の元にもかんたんに届く社会をつくる
【想像したい】のは“健康”が誰の手にも
ペペロッソでは、歴史あるイタリア郷土料理をご提供させていただいております
郷土料理店のアイデンティティとはなにか
様々な解釈が交錯する伝統
伝統を守るとはいったいどういう行為なのか
食材の進化はとまらない
レシピは昔のまま
進化し続ける食材
調理技術や、流通が発展した現代において歴史を守る郷土料理店の宿命とは
伝統料理の解釈を再解釈することが【創作料理】になるのか
革新は語り継がれたときに伝統になる
その土地その土地に根付く大切な郷土性を重んじ、譲れない部分を色濃くのこす
その上で再解釈できるところを見つめてレシピを時代に合わせて考えていく
過去に完成された素晴らしいレシピも食材の進化と合わせるとちぐはぐ感が生じる場合を感じるときがある
例えば、ある伝統料理があったとして
1900年はこれ
1950年はこれ
1980年はこれ
2000年ではこれ
2020年にはこれ
現在ではこれ
と言ったように、年代別の違いを明確にし、造り手がそれを必ず理解したうえで、現代の【これ】は表現し続けていく必要があると考えている
伝統を重んじると言った言葉やconservativeといったワードは郷土料理店にとっては日常的な言葉ではあるが、伝統になるということを重きに考えていきたい
イタリア郷土料理店ペペロッソは、イタリア食文化の伝統を繋ぐべく日々模索してペペロッソとしての解釈を1皿にて表現させて頂いております
そこには、今を生き、現地に根付くイタリア各地の仲間達の想いや、その料理を作り続けている方々の協力があって成り立っています
【今の】イタリア郷土料理というペペロッソとしての運動
その一つとしてのBASE PASTAという完全栄養という機能性を持ったパスタの提供
新作のメニューは、BASE PASTA SUGO DI AGNELLO
羊とフェンネルのソースを使ったベースパスタ
使う羊はイタリアの羊と言いたいところですが、まだ日本には入れることができないとの現実があり、イタリアのお隣のフランス産の羊を使っています
南半球やその他のエリアではなくて、イタリア料理としてヨーロッパの羊の味をお届けしたいという想いです
たくさんの想いが詰まった新作のBASE PASTAをご用意してお待ちしています
[I’ve added all the nutrients my body needs]
BASE PASTA
26 kinds of vitamins and minerals, protein, and dietary fibers. It is a complete nutritional food that contains the concept of pasta that contains all the nutrients required for your body.
BASE FOOD’s work
I was impressed by Mr. Hashimoto’s idea of creating a new national food, and have been using it with care since the moment he invented it.
BASE FOOD
[Aim] is nutritional infrastructure
[Mission] is a staple food innovation
Taking [Health] into consideration,
Is the new possibility of a [Staple Food]
To create a society where “nutritional balance” can be in anyone’s reach.
I want to imagine that “health” is in everyone’s reach.
PepeRosso offers historic traditional local Italian cuisine.
What is the identity of a local restaurant? It is where tradition meets,
and various interpretations intersect.
What exactly does it mean to preserve tradition?
The evolution of food will never stop.
Yet recipes remain the same.
Ingredients continue to evolve.
So, what is the fate of a local restaurant that protects and preserves history in the modern age of technology and distribution?
Will reinterpreting the already done interpretation of traditional cuisine become “creative cuisine”?
Innovation becomes a tradition once passed down to the next generation.
The land respects the important locality that takes root, and thickens the parts that cannot be transferred.
After that, we look at the points that can be reinterpreted and consider the recipe according to the times.
Sometimes the wonderful recipes that have been completed in the past may have a different feeling when recreated and combined with the evolution of the current ingredients.
For example, if you had a certain traditional dish;
The 1900’s taste
1950 taste
1980 taste
2000 taste
2020 taste
and now, the current taste.
As I said, it is necessary to clarify the differences by age group and make sure that the maker understands them, and then continue to express the modern [taste].
Words such as “conservative” and words that hold similar value are everyday thoughts for local restaurants, but I would like to think seriously about becoming a tradition;
The Italian restaurant PepeRosso seeks to connect the tradition of the Italian food culture every day and expresses the interpretation as ‘Pepe Rosso’ in each plate.
Each interpretation is based on the thoughts of fellow Italians who live in the present era and are rooted in the local area, and the cooperation of those who continue to cook their dishes.
The [current] PepeRosso movement called Italian Local Cuisine.
As one of them (movement), the provision of pasta with the function of complete nutrition called
BASE PASTA
The new menu is BASE PASTA SUGO DI AGNELLO
BASE pasta with sheep and fennel sauce.
I would like to say that the sheep I use are Italian sheep, but the reality is the sheep cannot be imported into Japan yet, so I am using French sheep, from an area very close to Italy.
I want to bring the taste of European sheep to Italian cuisine rather than the Southern Hemisphere and other areas.
We are looking forward to preparing a new BASE PASTA filled with a lot of thoughts and feelings.

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